FirstAgenda Live - Optimeringar för API

Inlagt av Emilie ons, 05/31/2023 - 10:55

Publicerings-API

Överföring av ställföreträdarinfo:
Publicerings-API'et exponerar nu information om vem som är ställföreträdare + vem personen är ställföreträdare för. På så sätt får till exempel ÄHS inte bara information om vilka som är mötesdeltagare, utan får också besked om vilka som är ställföreträdare.

Anonyma omröstningar:
Har lagts till i Publicerings-API'et så att ÄHS med flera kan ta emot information om anonyma omröstningar.

Listomröstningar orsakade dataöverföringskrasch:
Om en av omröstningarna på ett möte var en listomröstning, ledde det till att överföringen/journaliseringen från FirstAgenda Live till ÄHS misslyckades. Det har nu åtgärdats genom att Publicerings-API'et nu innehåller listomröstningar.

Felrättningar:

• Organisationsbyte och krasch: Om du var mötesdeltagare eller administratör, kraschade Live när du bytte organisation. Det händer inte längre.
  • Omröstningsresultat försvann: Omröstningsresultatet försvann hos mötesdeltagarna om de råkade klicka på F5. Det är nu åtgärdat.