FirstAgenda Live - Datumstämpel för avbokning och ett antal optimeringar

Inlagt av Andreas fre, 05/03/2024 - 11:53

I den senaste produktoptimeringen för FirstAgenda Live är det nu bland annat möjligt att se en datumstämpel för när en mötesdeltagare har avbokat. Dessutom kan administratören nu ladda ner bilagor från inställningar och inskickade förslag, medan det har gjorts en rad tillägg och korrigeringar till storskärmsvisningen.

Datumstämpel för avbokning
Produktoptimeringen innehåller ett tillägg som gör det möjligt för administratören att se en datumstämpel för när en mötesdeltagare har avbokat. Detta syftar till att ge bättre insikt i efterlevnaden av tidsfrister för avbokningar. Nedan visas ett exempel på datumstämpeln vid en avbokning.

Bild
Datostempel ved afbud

Administratören kan ladda ner bilagor
Nu är det också möjligt för administratörer att ladda ner bilagor från inställningar och inskickade förslag i administrationsvyn.

Storskärmen - tillägg och korrigeringar
Om en mötesdeltagare har anmält sig till talarraden i form av en kommentar är detta också tydligare på storskärmsvisningen. Lösningen tar nu också hänsyn till den tidszon som användaren har angett i sin profil istället för tidszonen som är registrerad på användarens dator. Detta ska åtgärda visningsfel för talartiden på storskärmsvisningen.

Bild
Kommentar i talerlisten