FirstAgenda Live - Automatisk överföring

Inlagt av Emilie tis, 10/04/2022 - 17:10

INTEGRATION

• Automatisk överföring av återpublicerade möten:
    Den nya webhook gör det möjligt att automatiskt läsa in återpublicerade möten från Prepare till Live, helt utan att röra ett finger! D.v.s. att första versionen av möten fortfarande ska importeras genom att klicka på "Import"-knappen, men nya versioner av mötena blir automatiskt överförda.

• Vid användning av Import-knappen i Live visas nu en gul varningsikon bredvid "Användare", om någon av användarna inte skulle ha importerats från Prepare. Vanligaste orsaken är att användare inte har bekräftat sin invitation i Prepare. Information om "Ej importerade användare" visas nu igen i Live.

ADMIN-DELEN

• Snippet tool och markering av text
    När du markerar en text på t.ex. en "Motion", så hänger popuprutan för "Snippet tool" fast i den bakomliggande text när du scrollar upp och ned. D.v.s. att den förblir i den kontext den tillhör.

• Felaktig turordning på punkterna vid nedladdning av möteprotokollen.
    Turordningen på de samlade möteprotokollen avspeglar nu turordningen i Live.

ANVÄNDAR-DELEN

• E-postbekräftelse: Mötestidpunkt visar 2 timmar fel
    När en ersättare bekräftar att deltaga på ett möte visade e-postbekräftelsen en tidspunkt som var 2 timmar tidigare. Det är nu fixat.

• Replik är inaktiv tills talaren gått igång
    Replik-knappen är inaktiv i standalone tills huvudtalaren har startat sitt tal. När talet först är igång får mötesdeltagaren upprätta en replik.