FirstAgenda Live - Ändring på design

Inlagt av Emilie tors, 06/30/2022 - 17:07

Vi har infört något vi kallar ett "Voteringsfönster", som ersätter tidigare "Vald till godkännande". Denna ändring är en del av förberedelerna till att vi senare kommer att kunna införa anonyma voteringar. Vi hoppas att ni gillar den nya designen.

NYA FUNKTIONER

• Nytt "Voteringsfönster"
    Vi har fått massor av bra feedback och en del av den har handlat om svårigheter med att hålla ett överblick som mötessekreterare, när man hela tiden ska skrolla upp och ned mellan visningarna "Motioner och förslag" samt "Vald til godkännande".
    För att skapa en bättre överblick har vi infört "Voteringsfönstret" som hela tiden kommer att vara synlig på mötesledarens skärm. Detta fönster kan även minimeras så att det inte fyller så mycket plats, och det kan enkelt öppnas upp vid behov.

• Rösta blankt är som utgångspunkt nu alltid avaktiverad.
    Tidigare kunde inställningen "Rösta blankt" bli överskriven när man aktiverade funktionen under en enskild votering, på så sätt att den även var aktiverad under nästkommande voteringar. Detta är nu fixat.

• Visning i en aktiv votering
     - Du kan nu minimera visningen av motioner/förslag, medan du har en aktiv votering.
    - Voteringsdeltagarna blir visade med fullständiga namn istället för initialer
    - Voteringsresultatet blir visat med antal röster istället för procent
    - Du kan se vem som ännu inte har röstat

Buggfixar:

• Vi upptäckte att man kunde registrera dubbla återbud. Det är nu rättat.
  • Även en mötesdeltagare kunde registrera dubbla återbud under ett möte, det är också rättat.