FirstAgenda Live - Allmänna optimeringar

Inlagt av Andreas fre, 01/05/2024 - 11:41

I den senaste produktuppdateringen på FirstAgenda Live har det gjorts ett antal allmänna optimeringar med avsikt att förbättra användarupplevelsen i lösningen.

• Förbättrad laddning och skrivupplevelse: Vi har förbättrat och optimerat skrivupplevelsen i besluts- och behandlingsfälten under flikarna "Beslut" och "Behandling". Detta inkluderar även en förbättring av "automatisk lagring" när något har skrivits in i fälten.

• Kryssruta vid avslutat punkt: Innan uppdateringen behövde sidan laddas om innan bocken bredvid punkten visades när punkten var avslutad. Detta är nu åtgärdat så att bocken visas omedelbart.