Hur skickar jag en ny inbjudan?

Om inbjudan till FirstAgenda Prepare har försvunnit för en av dina användare har du möjlighet att skicka en ny inbjudan.

Så här skickar du en ny inbjudan till FirstAgenda Prepare

• Klicka på 'Användare' i vänstermenyn i Prepare.

• Klicka på 'Visa status för alla användare' i det övre högra hörnet. Du kommer nu att omdirigeras till användarhanteringen.

Bild
Klicka på 'Visa status för alla användare'

• Klicka sedan på 'Inbjudningar' i vänstermenyn på användarhanteringssidan. Här hittar du en lista över användare som har fått en inbjudan men som inte har använt länken i inbjudningsmailet.

Bild
Klicka sedan på 'Inbjudningar' i vänstermenyn

• Klicka på den användaren som behöver få en ny inbjudan.

Bild
Klicka på den användaren som behöver få en ny inbjudan.

• Du har nu möjlighet att redigera användarinbjudan. Klicka på 'Spara och skicka inbjudan på nytt' längst ner på sidan.

Bild
Klicka på 'Spara och skicka inbjudan på nytt'

Användaren kommer nu att få ett nytt inbjudnings-e-post i sin inkorg.