Hur ändrar jag användarnamnet för en användare?

Som administratör och mötesordförande har du möjlighet att ändra användarnamnet för en användare i din organisation.

Så här ändrar du användarnamnet för en användare:

• Klicka på Användare i vänstermenyn i Prepare.

• Klicka på den användare vars användarnamn du vill ändra.

• Klicka på Redigera bredvid Inloggning.

Bild
Klicka på Redigera

• Du kommer nu att omdirigeras till användaradministrationssidan, där du kan ändra olika användaruppgifter.

Bild
Användaruppgifter

• För att ändra användarnamnet, klicka helt enkelt i fältet och skriv det nya användarnamnet.

Bild
Skriv det nya användarnamnet
  • Kom ihåg att klicka på Spara när du har gjort dina ändringar.
Bild
klicka på Spara

Observera att nästa gång användaren loggar in på FirstAgenda Prepare måste de använda det nya användarnamnet.