Så här byter du mellan en Prepare-organisation som finns på Amazon och en organisation som finns på Binero

Det kan hända att du som mötesdeltagare har tillgång till två organisationer, där den ena organisationen finns på web.firstagenda.eu och den andra organisationen finns på web.firstagenda.com.

Du kan använda samma inloggning (användarnamn och lösenord) för båda miljöerna och behöver därmed inte ha två olika användarkonton.

Så här byter du mellan de två organisationerna i en webbläsare

• Logga in med ditt inloggning på web.firstagenda.com

• Nu kan du byta till din andra organisation (som finns på web.firstagenda.eu) på två sätt:

1. Det första alternativet är att klicka på adressfältet högst upp i webbläsaren och skriva in web.firstagenda.eu.

• Du kommer nu att få tillgång till de organisationer som finns på web.firstagenda.eu.

Bild
Gå til web.firstagenda.eu

1. Det andra alternativet är att du klickar på din profilikon högst upp till höger i Prepare och klickar på 'Redigera profil'. Du kommer nu att omdirigeras till sidan för användaradministration.

• Klicka nu på 'Organisationer' i vänstermenyn.

• Här får du en lista över alla de organisationer som din användare är kopplad till (både de organisationer som finns på web.firstagenda.com och web.firstagenda.eu)

Bild
en lista över alla de organisationer som din användare är kopplad till

• Klicka på den organisation du vill ha tillgång till.

Så här byter du mellan de två organisationerna på en iPad

• Klicka på FirstAgenda-appikonen på skrivbordet på din iPad

• Du kommer nu till inloggningsrutan för Prepare-appen.

• Här framgår det av undertiteln på FirstAgenda Prepare-logotypen om du är på web.firstagenda.com eller web.firstagenda.eu.

• Står det 'Danmark' under logotypen, är du på web.firstagenda.com.

• Står det 'EU' under logotypen, är du på web.firstagenda.eu.

• Logga in med ditt inloggning (till exempel under 'Danmark', vilket alltså hör till web.firstagenda.com)

• Om du därefter vill ha tillgång till organisationer som finns på web.firstagenda.eu, ska du klicka på kugghjulet längst ner till vänster och klicka på Logga ut.

• Nu kommer du återigen till inloggningsrutan för Prepare, där du nu ska byta region.

• Klicka på de tre prickarna högst upp till höger och välj 'EU' från listan

Bild
Klicka på de tre prickarna högst upp till höger

• Du kommer nu att märka att undertiteln till FirstAgenda Prepare-logotypen ändras till 'EU', och du vet därmed att du har bytt till web.firstagenda.eu

• Logga in i Prepare igen, med samma inloggning som tidigare.

OBS. På iPad måste du alltså logga ut och logga in igen för att byta mellan de två organisationerna.

OBS. Du kommer att ombedas att logga in med de nödvändiga inloggningsuppgifter som krävs av den specifika organisationen. Detta kan innebära att använda ditt AD-inloggning i den ena organisationen och ditt användarnamn och lösenord i den andra organisationen. Du behöver bara se till att båda inloggningstyperna är kopplade till samma användarkonto.