Hur skapar jag ett användarnamn och lösenord när jag använder AD-login?

Om du använder AD-login för FirstAgenda Prepare har du möjlighet att skapa ett användarnamn och lösenord, som du också kan logga in med i icke-AD-organisationer.

Så här skapar du ett användarnamn och lösenord när du använder AD-login:

• Logga in på web.firstagenda.com.

• Klicka på dina initialer/profilbild i det övre högra hörnet och klicka på Redigera profil.

• Du kommer nu att omdirigeras till användaradministrationssidan. Klicka på Login och säkerhet i vänstermenyn.

• Klicka nu på 'Skapa användarnamn och lösenord'.

• Ange användarnamn, lösenord och mobilnummer. Klicka därefter på Skapa login.

Du har nu skapat ett användarnamn och lösenord som är kopplat till ditt FA-konto. Framöver kan du logga in med antingen AD-login eller användarnamn och lösenord, beroende på vilken inloggningstyp organisationen kräver.

Det är här under Login och säkerhet som du framöver kan hitta de inloggningstyper som är kopplade till ditt FA-konto, om du till exempel önskar ändra dessa.