Hur når jag min administratör?

Läs här om du är osäker på vem din administratör är och vill hitta information om dem.

Så här hittar du information om din administratör på webben:

• Logga in på web.firstagenda.com

• Klicka på dina initialer längst uppe till höger.

• Klicka på Support.

Bild
Klicka på Support

Nu kommer du att se en sida, som visas på bilden nedan, där du hittar e-postadressen och telefonnumret till administratören i din organisation (observera att e-postadressen och telefonnumret på bilden nedan är exempel).

Bild
 e-postadressen och telefonnumret till administratören i din organisation

Så här hittar du information om din administratör på din iPad:

• Logga in på FirstAgenda Prepare på din iPad.

• Tryck på den lilla kugghjulsikonen längst ned till vänster.

Bild
Tryck på den lilla kugghjulsikonen

• Tryck på Support

Bild
Tryck sedan på Support

Nu kommer du att se en skärmbild, som visas på bilden nedan, där du hittar e-postadressen och telefonnumret till administratören i din organisation (observera att e-postadressen och telefonnumret på bilden nedan är exempel).

Bild
e-postadressen och telefonnumret till administratören i din organisation