Hur kan jag se externa bokmärken?

Om visning av externa bokmärken är aktiverat för instansen kommer du att kunna hitta dem i dokumenten under ett objekt. Det är mötessekreterare till instansen som kan slå på funktionen.

Visning av bokmärken i webbläsaren

• Hitta en dagordning och gå in under en punkt

• Texten "visa bokmärken" visas antingen på tjänsteskrivelsen, protokoll eller bilagor om det finns externa bokmärken på dokumentet

• Klicka på "visa bokmärken" och klicka på ett bokmärke. Du kommer nu till den plats i dokumentet där bokmärket är placerat

Bild
Visa externa bokmärken

• Klicka på "dölj bokmärken" när du inte längre vill se de externa bokmärkena i dokumentet

Bild
 Lista över externa bokmärken

Visning av bokmärken i appen

• Hitta en dagordning och gå in under en punkt

• Ett litet blått bokmärke visas på antingen tjänsteskrivelse, protokoll eller bilagor och en dokumentikon visas i det övre högra hörnet

• Tryck på ikonen och tryck på ett bokmärke. Du kommer nu till den plats i dokumentet där bokmärket är placerat.

Bild
Lista över externa bokmärken på appen

• Tryck på dokumentikonen igen när du vill dölja bokmärkena