Hur får jag överblick över anteckningar, markeringar och delade kommentarer?

Du har två möjligheter att få överblick. Antingen kan du använda Översikten, som visar en samlad lista över anteckningar og delade kommentarer du gjort på en punkt i den aktuella dagordningen, eller också kan du använda Sidöversikten, som visar på vilka sidor på et punkt som du har sparat markeringar, anteckningar och delade kommentarer.

Översikten av anteckningar och delade kommentarer:

Översikten kan hittas på varje punkt i dagordningen. Om det finns anteckningar eller delade kommentarer sparade visas det som en liten siffra som anger hur många anteckningar eller delade kommentarer som ligger sparade vid punkten.

• Klicka på Översikt i menyn till vänster när du står på en punkt, och få en överblick över hur många anteckningar och delade kommentarer, du har på en punkt

• Klicka Dina anteckningar för att se alla anteckningar

Bild
Anteckningar

• Vil du se dine Delte kommentarer på et punkt klikker du på Delte kommentarer

Bild
Delade kommentarer

OBS: Om den punkt du gjort en anteckning eller delade kommentar på har ändrats, eller om det har släppts en ny version av dagordningen, kommer din anteckning og delade kommegtar att visas som "historisk" och inte längre synas på själva dagordningspunkten.

Sidöversikten

Sidöversikten - eller thumbnail-översikten - är en översikt över alla sidorna i et dagordning punkt. Här kan du snabbt se vilka sidor du har anteckninger, deladede kommentarer och gjort markeringar på.

Bild
Ikon for markeringer

Markeringar visas som en blå pennikon

Bild
Noteikon

Anteckningar visas som en blå anteckningsikon

Bild
Ikon for delte kommentarer

Delade kommentarer visas som en blå kommentarikon.

Så hittar du sidöversikten

• Tryck på den lilla tabell-ikonen högst upp till höger på skärmen (iPad) eller över sidan på webbläsaren

Bild
Icon
Bild
Oppna thumbnail översikten