Vad är auto-fördelaren ("Bläckfisken")?

En auto-fördelare kan med fördel användas av dig som arbetar med flera organisationer under en samlad grupp, och behöver publicera dagordningar från samma ärendehanteringssystem till alla organisationerna.

Ärendehanteringssystem har ofta bara möjlighet att exportera data till en enda mapp. Det är därför som standard inte möjligt att publicera till flera organisationer i FirstAgenda Prepare utan att ha flera uppladdningsklienter installerade för varje organisation.

En auto-fördelare hjälper till att distribuera agendor/protokoll till flera mappar på din server, vilket gör det möjligt att publicera till flera organisationer i FirstAgenda Prepare.

Bild
Grafisk illustration af autofordeler

Genom ett verktyg för auto-fördelaren anger du vilka instanser som tillhör de olika organisationerna i FirstAgenda Prepare. Auto-fördelaren öppnar de enskilda dagordningarna/protokollen från ärendehanteringssystemets källmapp, och baserat på en lista placeras dagordningen/protokollet i rätt uppladdningsmapp, varifrån den laddar upp till rätt organisation i FirstAgenda Prepare.