Hur ladda jag ner ett mötesprotokoll?

Du kan enkelt ladda ner protokollet från mötet som PDF. Följa den guide som passa till dig, om du har integration eller inte till ett ärende hanteringssystem.

LADDA NER PROTOKOLLET MED INTEGRATION:

• Klicka inn på ett möte, där du vill ladda ner protokollet

• I menylinjen till vänster kan du klicka på det lilla dokument-ikon, som finns längst ner på bilden under:

Bild
PDF-knapp för att ladda ner protokoll

• Ditt protokoll laddas ner till din dator och du kan öppna och spara det

LADDA NER PROTOKOLLET UTAN INTEGRATION:

• Klicka inn på ett möte där du vill ladda ner protokollet.

• I menylinjen i vänster sida kan du klicka på Protokoll som du hitta längst ner på bilden under:

Bild
Protokollknapp för nedladdning av protokollet i den nedre vänstra kolumnen

• Ditt protokoll laddas ner till din dator och du kan öppna och spara det