Kan jag ångra mitt förslag?

Ja, har du gjort ett förslag i ett möte i FirstAgenda Live som du ångra, kan du radera ditt förslag.

Om du använda en webbversionen av Live, ska du klicka på motionen eller förslaget så att dina redigeringsalternativ visas nedan.

Använda du app:n, ska du klicka mitt på motionen eller förslaget för att få fram redigeringsalternativerna, som visat nedan:

Bild
Tryck på papperskorgen för att ta bort förslaget

Om du vill ångra förslaget klickar du bara på papperskorgen

Bild
Skraldespandsikon

Du blir nu tillfrågad om du är säker på att du vill ta bort ditt förslag. Klicka här "Ta bort" om du ångrar ditt förslag och vill att det ska tas bort.

Bild
Om du vill ångra förslaget klickar du bara på papperskorgen     Du blir nu tillfrågad om du är säker på att du vill ta bort ditt förslag. Klicka här "Ta bort" om du ångrar ditt förslag och vill att det ska tas bort.

Ditt förslag  har nu tagits bort från FirstAgenda Live.