Kan jag ändra mitt förslag?

Ja, om du gett ett förslag i FirstAgenda Live, har du möjlighet att ändra i förslaget efter du har skickat det tills motionen.

Om du använda en webbläsare av Live ska du klicka nogån stan på motionen eller förslaget, så att redigeringsmöjligheterne synas nedan.

Användar du app:n, ska du bara trycka med din finger på motionen eller förslaget, och dina redigeringsmöjligheter synas, som visat nedan:

Bild
Redigeringsalternativ för förslag

Klicka här på pennikonen för att redigera och ändra ditt förslag eller motion.

Bild
Penna

Härefter kan du ändra ditt förslag:

Bild
Redigera ditt förslag

Kom ihåg att klicka på "Redigera förslag", när du är klar, för att spara dina ändringar och dela förslaget/motionen privat eller offentligt.

Du kan ändra och redigera i ett förslag/en motion hur många gånga du önska. Om en votering omkring förslaget eller motionen kan du inte längra ändra i ditt förslag/din motion.