Hut får jag åtkomst till FirstAgenda Live på app?

När du loggar in i FirstAgenda Prepare och du befinner dig på en punkt på dagordningen, så syns en FirstAgenda Live-knapp til höger om linjen tillsammans med markeringsverktyg.

När du klickar på denna knapp blir du bett om att logga in i FirstAgenda Live och så har du tillgång till Live.

Bild
Live-knapp under agendapunkt på App

Efter du har loggat in i Live ser skärmen på din iPad ut som på bilden nedanför, och du har möjlighet att:

• Se motioner och förslag från andra på mötet

• Se beslut som har gjorts

• Lägg dig till talarlistan eller se andra som har lagts till listan

Bild
Se detaljer från mötet