Hur får jag åtkomst till FirstAgenda Live på webb?

Om du önskar att få åtkomst till FirstAgenda Live från din dator, ska du använda följande länk: app.agendalive.dk

Härifrån kommer du in på en översikt över dina möten och du kan välja vilket specifikt möte du önskar att gå till.

Bild
Översikt över möter for mötedeltagera

• Du har möjlighet att söka efter det mötet du letar efter

• Per default ser du dina Kommande möten, om du vill se möten som har hållits eller alla möten kan du välja Hållna möten eller Alla möten i rullgardinsmenyn.

När du har valt det mötet du önskar att se kommer du till en översikt över dagordningen och din möjlighet för att lämna återbud till det mötet.

Bild
Översikt över dagordningen for mötedeltagera

När du klickar på en punkt på dagordningen har du möjlighet för att se:

• Motioner eller förslag

• Beslut

• Talarlistan