Konfiguration av integration mot FirstAgenda Management

För att konfigurera integrationen mellan Management och Live behövs följande information från Management-sidan:

• URL

• ClientID

• ClientSecret

• Identity Server URL

Alla dessa uppgifter får du från din kontaktperson på FirstAgenda under implementeringen.

Så här konfigurerar du integrationen

• Klicka på Inställningar i vänstermenyn.

• Klicka sedan på Organisationsinställningar

• Klicka nu på Integrationer

• Tryck på + Lägg till

Bild
Klicka nu på Integrationer och Lägg till

• Välj sedan "FirstAgenda Management"

Bild
Oversigt over integrationer der kan tilføjes

• Infoga URL, Client ID, Client Secret och Identity Server URL från FirstAgenda Management och klicka på "Spara".

Bild
indstillinger for integration til FirstAgenda Management

• Skicka Client ID och Client Secret som anges under "Public ID" till din kontaktperson på FirstAgenda för att de ska kunna ställa in det i Management.

Bild
Public API under indstillinger til integration

I översikten över dina integrationer kan du nu se alla integrationer som du har konfigurerat mot Live.

Tryck på ikonen med de tre prickarna bredvid "Management" om du behöver redigera eller ta bort integrationen.