Integrationsinställningar för FirstAgenda Prepare

För att sätt upp integrationen mellan FirstAgenda Prepare och FirstAgenda Live, måste du använda ett Client ID och Client Secret för inställningnen av det API, som är anslutningen.

Dessutom måste du säkre att en administratör i Prepare ställa in vilka instanser som ska visas i Live.

Sådan sätta du upp integrationen

• Klicka på Inställningar i vänstermenyn

• Klicka härefter på Organisationsinställningar

• Klcika på + Lägg till

Bild
Klcika på + Lägg till

• Välja härefter FirstAgenda Prepare

Bild
Lista över integrationer som kan läggas till

Du kommer nu tillbaka till översikten över dina intragrationer.

• Klicka på ikonet med de tre prikker brevis Prepare

Bild
Klik på de tre prikker

• Sätt in Client ID och Client Secret som du har fått från FirstAgenda Prepare och kom ihåg att klicka Spara efter

Bild
Sätt in Client ID och Client Secret

Observera: När du klicka på spara, så är karaktärerna i Client Secret försvunnit nästa gång du vill komma åt integrationen. Du får INTE klicka in i felten, för då tar du bort den aktuella Client Secret och måste ha en ny.

Vad händer när jag klickar på Importera?

När du klickar på Importera under Integrationer i Live överförs användare, urval och möten från Prepare till Live. Du måste eventuellt uppdatera sidan efteråt för att överföringen ska synas i Live.