Hur skapar jag ett parti?

I FirstAgenda Live har du möjlighet att skapa partier, där du senare kan lägga till mötesdeltagare. Partiet ger en bra översikt över användarens anslutning under voteringe och därefter i protokollet.

Sådan skaper du ett parti

• Klicka på Partier i vänstermenyn

• Klicka härefter på knappen Skapa parti högst upp i höger hörn.

Bild
Oransje «opprett parti»-knapp øverst til høyre under «partier»-menyen

• Lägg till partilogga vid att klicka på Välj bild (visas när musen är över bilden)
Bild
Velg bilde-knapp

• Välj bilden eller loggan mellan filerna på din dator.

• Ange namnet på partiet under felten Partinamn'

• Ange partiets bokstav eller förkortning för partiet i fältet Förkortning genom att klicka med musen i fältet

• Till sluts kan du ange färgen. Du kan antingen dra musen på regnbågens band eller ange partifärgen som HEX, RGB eller HSL genom att trycka på pilarna

Bild
Fyll i fälten.