Hur lägger jag till en användare till ett parti?

SÅ LÄGGER DU TILL EN ANVÄNDARE TILL ETT PARTI

När du importerar användare eller skapar dem manuellt i FirstAgenda Live har du möjlighet att lägga till dem till ett parti.

• Klicka på Mötesdeltagare i vänstermenyn

• Välj den användare som du önskar att lägga till ett parti och klicka på användaren

Bild
Lista över mötesdeltagare

• Klicka på rullgardingsmenyn brevid Parti och välj vilket parti, som användaren ska vara en del av.

Bild
Rullgardinslista baserad på "Fest"

• Klicka på Spara

När du har klickat på spara, vill användaren vara en del av det valda partiet och det kommer synas när användaren använder FirstAgenda Live.