Hur aktiverar jag funktionen 'Dubbelröst'?

Vad innebär funktionen 'dubbelröst'?

Funktionen 'dubbelröst' används om det blir oavgjort i samband med en omröstning. Här finns möjligheten att mötesledaren kan välja att en mötesdeltagares röst ska räknas dubbelt. Denna funktion medför att omröstningar kan avslutas även när rösterna är jämnt fördelade.

Så aktiverar du funktionen 'dubbelröst':

• Logga in på app.agendalive.dk

• Klicka på Inställningar i vänstermenyn och därefter på Organisationsinställningar

• Klicka på menypunkten Dubbelröst

Bild
Menuen dobbeltstemme

• Aktivera skjutreglaget bredvid Använd 'Dubbelröst'

Bild
Aktiver skyderen ud fra dobbeltstemme

Funktionen är nu aktiverad.

Vid oavgjort där det fortfarande behövs ett beslut kan administratören nu välja en mötesdeltagare vars röst ska räknas dubbelt.

Observera: Dubbelröst kan aktiveras för alla mötesdeltagare som är en del av mötet och fungerar inte vid anonyma omröstningar.

Observera:

Om funktionen inte är aktiv ska du kontakta support@firstagenda.dk eller din primära kontaktperson på FirstAgenda.