FirstAgenda Prepare - Flere rettelser til AD-organisationer

Indsendt af Emilie den ons, 12/07/2023 - 08:32
  • Oprettelse af bruger med AD-login uden invitation:
    Det er nu muligt for AD brugere at oprette adgang til Prepare ved at logge ind med sin AD-mail i stedet for at modtage eller benytte en invitation.
    Rettelsen er ikke automatisk slået til for alle AD-organisationer, men rulles ud lidt ad gangen. Dette skyldes, at der er mange forskellige AD-opsætninger hos jer, så for at sikre at det fungerer som forventet, så tager vi organisationerne lidt adgangen.

    Hvis du gerne vil have jeres organisation på hurtigst muligt, så tage endelig fat i vores support på support@firstagenda.dk, så vil de hjælpe med at slå det til hos jer. Når rettelsen er rullet ud til alle, vil vi give besked på driftsinfo. 
     

Som en del af arbejdet med AD login og oprettelse af brugere, så har vi også løst et par andre uhensigtsmæssigheder, som gælder for alle organisationer:
 

  • Ikke flere @temp-mails og Guid-navne
    Det er vores forventning, at vi med denne release har fået elimineret de scenarier, hvor der opstår ulæselige Guid-navne og @temp-mails. Der kan være enkelte edge-cases, som vi ikke har kunne ramme med tests, så hvis du oplever noget andet, så tag fat i vores support.
     
  • Invitation af “Eksterne brugere” i en AD-organisation
    Hvis du inviterede en ekstern bruger i en AD-organisation, så kunne brugeren fint logge ind, idet invitationen blev bekræftet, men ved næste login fik den eksterne bruger en fejl. Det er nu fikset.
     
  • Automatisk aktivering af deaktiveret bruger
    Hvis en brugeradmin oprettede en invitation til en deaktiveret bruger i Prepare, så ville brugeren få oprettet en helt ny bruger i Prepare i stedet for at ramme den gamle deaktivere bruger.
    Det er nu løst, så den deaktiverede bruger i stedet for bliver aktiveret, når brugeren har anvendt sin invitation, og at der dermed ikke bliver oprettet en helt ny bruger.
    Lige nu vil invitationen ikke forsvinde, når brugeren har accepteret den, men du vil kunne finde brugeren under aktive brugere. Dette bliver rettet, så invitationen forsvinder, når brugeren har genaktiveret sit login gennem invitationen.

     

Andre fejlrettelser:
 

  • Møde-start-tidspunktet i den mail, du får, når du inde fra forsiden af et møde vælger “Download indhold” var forkert (relativt til brugerens tidszone). Det er nu fixet.
  • Tidspunktet i loggen “Download adgang til fortroligt materiale” var forkert ift UTC-tid. Tidspunktet var forkert med en tidsforskel på -4 timer, hvor det kun skulle være -2 (i forhold til dansk sommertid og UTC). Det er også fixet, Vær opmærksom på, at rettelsen kun gør sig gældende på dagsordener indlæst efter denne release.
     
  • Logfilen “Download adgang til fortroligt materiale” hedder nu “Download adgang til materiale”
    Navneændringen skyldes, at log-filen indeholder information om adgang til både åbent og lukket materiale. Organisationsadministrator kan nu se, hvem der har haft adgang til et åbent dokument - og dermed ikke kun se adgangen til lukkede dokumenter
     
  • Log-liste med 2 adminroller
    Loglisten “Download administratorliste indeholder nu oplysninger om begge administratorroller (bruger- og organisationsadministrator)