Live - release 2023.3 - Sprog- og fejlrettelser

Indsendt af Andreas den fre, 17/03/2023 - 10:56

Her kommer en oversigt over de sprogrettelser, vi har foretaget på FirstAgenda Live

Knappen der før i tiden hed “Standalone” er nu blevet rettet til henholdsvis:

🇳🇴 “Se dagsorden”

🇸🇪 “Se dagordningen”

Vi håber det mindsker forvirringen 🤞

Engelsk oversættelse i Protokollen ved listeafstemning

Sprogfejlen opstod kun når organisationens og brugerens sprog stod indstillet til “Norsk” sprog.

For at fremprovokere fejlen skulle admin vedtage en listeafstemning og gå til protokollen, hvor der fejlagtigt stod:

“Consequently is option xx accepted”.

Det er nu rettet til :

🇳🇴 “Dermed ble forslag xx vedtatt”

🇸🇪 “Därmed blev förslag [Number] antaget”

Slutteligt er “Alternative tilleggsforslag” på den norske sprogindstilling ændret til “Tilleggsforslag”, så det står korrekt i Protokollen.

Fejlrettelser:

Forkerte datoer

Vi har haft nogle udfordringer med datoer, som stod forkert på bekræftelse for afbud, når en mødedeltager selv meldte afbud.

• Eks: B20.12. 2022pmn16 - dette er nu rettet, så dato står korrekt: 20. dec., 16:03

Aktivering af knappen "Storskærm"

For at aktivere visning af indhold på storskærmen skal knappen “Storskærm” aktiveres. Problemet var at det ikke kunne ses, at knappen var aktiveret med mindre man opdaterede siden ved at trykke F5 eller gjorde en anden handling på siden.

• Nu bliver knappen "Storskærm" straks grøn 🟢, når der klikkes på den.