FirstAgenda Live - Vægtet afstemning

Indsendt af Andreas den fre, 22/03/2024 - 09:11

I længere tid har vi arbejdet på en ny funktionalitet, som vi netop har udrullet og dermed nu kan løfte sløret for. Der er tale om en ny feature, som vi kalder Vægtet afstemning

Funktionen bliver i daglig tale også kaldt dobbeltstemme og anvendes, såfremt der er stemmelighed i forbindelse med en afstemning. Med den nye funktionalitet kan administratoren nu afgøre afstemningen ved at markere, at én af mødedeltagernes stemmer skal tælle dobbelt - dette kunne eksempelvis være borgmesterens stemme. 

Det hele bliver noteret i protokollen, som automatisk genereres i FirstAgenda Live. Derudover bliver det også vist med en tydelig markering på storskærmen, hvis én af mødedeltagernes stemme tæller dobbelt. 

Fordelene ved netop denne funktionalitet er, at det mindsker det manuelle skriftlige arbejde for mødesekretæren i efterbehandlingen af protokollen, hvilket skaber et mere effektivt og gnidningsfrit skriftligt efterarbejde. 

Vi har lavet to vejledninger, så du kan se, hvordan du aktiverer og benytter funktionen 

OBS: Er funktionen 'dobbeltstemme' ikke tilgængelig til aktivering under Organisationsindstillingerne i FirstAgenda, skal I tage kontakt til jeres kontaktperson i FirstAgenda.