FirstAgenda Live - Småjusteringer

Indsendt af Emilie den ons, 19/10/2022 - 15:10

Anonym listeafstemning

• Nulstilling af listeafstemning
    Hvis du valgte afstemningstypen “Liste” i Admin-delen, så blev indstillingen nulstillet, hvis du tilføjede yderligere Indstillinger/Forslag til afstemningen. Det betød, at du skulle vælge “Liste” endnu engang. Det er nu rettet.

• Tekst-indhold manglede på afstemningsresultatet
    Ved klik på et Afstemningskort for en afsluttet Anonym Listeafstemning i Standalone, så blev tekstindholdet ikke vist ud for de forskellige forslag/Indstillinger. Det var derfor ikke muligt at se, hvad der var blevet stemt om. Det er nu rettet.

STORSKÆRM

• Fejl, når parti-ikon manglede
    Hvis den der stiller et forslag er medlem af et parti, hvor der ikke var uploaded et profilbillede, så gav det en fejl i storskærmsvisningen. Det er nu rettet.