FirstAgenda Live - Slå funktioner fra og til

Indsendt af Emilie den fre, 07/06/2024 - 12:52

Muligheden for at deaktivere funktioner gør at I i højere grad kan tilpasse FirstAgenda Live til jeres organisations behov.

Derudover har vi også rettet en mindre uhensigtsmæssighed i løsningen, hvor et redigeret forslag forsvandt fra oversigten for mødedeltageren, indtil brugeren opdaterede browseren.

Lidt om funktionerne, der kan aktiveres/deaktiveres:

  • Talerliste: Kan nu deaktiveres/aktiveres for mødedeltagerne og for administrationen. Det er en fordel for de organisationer, som ikke arbejder med talertid. Når talerlisten er deaktiveret for mødedeltagerne, kan administrationen fortsat tilføje deltagere til talerlisten og starte og stoppe talertiden. Såfremt talerlisten er deaktiveret for hele organisationen, vises den tomme talerliste hverken for mødedeltagerne, administrationen eller på storskærmsvisningen.
  • Forslag: Vi kan nu deaktivere muligheden for, at mødedeltagerne kan indsende forslag i løsningen. Administrationen har fortsat mulighed for at oprette forslag på vegne af mødedeltagerne.
  • Offentlige / Private forslag: Vi kan nu begrænse muligheden for indsendelsen af offentlige forslag. Det betyder, at mødedeltagernes forslag altid er markeret som private, når de indsendes i FirstAgenda Live. Administrationen kan markere forslaget som offentligt, når forslaget fremmes på mødet.
  • Habilitetsvurdering: Kan deaktiveres/aktiveres for mødedeltagerne og for administrationen. Det er en fordel for de organisationer, som ikke ønsker, at habilitetsvurderingen skal behandles inde i selve løsningen af forskellige årsager. Det betyder, at funktionen kan deaktiveres, således at mødedeltagerne ikke får muligheden for at søge en habilitetsvurdering, men det kan fortsat være muligt for administrationen at indsende en habilitetsvurdering på vegne af deltagerne.
  • Meld afbud: Vi kan nu begrænse muligheden for, at mødedeltagerne kan melde afbud i løsningen. Det er en fordel for de organisationer, som ønsker, at mødedeltagerne f.eks. skal ringe ind for at kunne melde afbud. Administrationen kan fortsat melde afbud på vegne af mødedeltagerne.

Versionen her understøtter således, at funktionerne kan aktiveres af FirstAgenda på organisationsniveau. Det vil sige, at hvis en af funktionerne deaktiveres for organisationen, så gælder det for alle udvalg og alle møder. Tag kontakt til din kundeansvarlige eller supporten for yderligere information.