FirstAgenda Live - Optimeringer til API

Indsendt af Emilie den ons, 31/05/2023 - 10:28

Publicerings API

Overførsel af stedfortræder-info:

Publiserings API’et udstiller nu information om, hvem der er stedfortræder + hvem personen er stedfortræder for. Hermed modtager f.eks. Elements ikke kun info om, hvem der er mødedeltagere på mødet, men får også besked om hvem der er stedfortræder

Anonyme afstemninger:

Er tilføjet til Publiserings Api’et, så ESDH m.fl. kan modtage information om anonyme afstemninger

Liste-afstemninger fik overførslen af data til at crash’e:

Hvis en af afstemningerne på et møde var en listeafstemning, fik det overførslen/journaliseringen fra FirstAgenda Live til ESDH til at fejle. Det er nu fikset, idet Publiserings Api’et nu indeholder listeafstemninger.

Fejlrettelser:

• Organisationskift og crash: hvis du var mødedeltager eller administrator så crashede Live, når du skiftede organisation. Det sker ikke længere
  • Afstemningsresultat forsvandt: Hos mødedeltagerne forsvandt afstemningsresultatet, hvis de kom til at klikke på F5. Det er nu fisket