FirstAgenda Live - Flere fejl er løst

Indsendt af Emilie den tir, 10/01/2023 - 11:30

STORSKÆRM PDF

PDF er aktiv mens “Indstilling” bliver slettet:

Scenarie: Visningen af storskærmen er aktiveret, og der vises en vedhæftet PDF. Administrator sletter Indstillingen, mens visningen af PDF på storskærm stadig er aktiveret. Når administrator sletter indstillingen bliver PDF’en vist på samtlige af mødets punkter.

Det er nu rettet, så den slettede PDF ikke ses længere på nogle af punkterne.

Fejl ved visning af PDF på storskærm:

Scenarie: Administrator har aktiveret visning af PDF på storskærm. PDF’en er tilknyttet en Indstilling/Forslag. I stedet for at vise PDF, ses fejlbeskeden: “Failed to load PDF file”.

Det er også rettet, så PDF’en igen vises i stedet for en fejlbesked.

AFBUD OG STEDFORTRÆDER

Udløbs på stedfortræderinvitation

Udløbstiden var tidligere indstillet til 72 timer. Udløbstiden er nu sat op til en 1 uge.

Duplikerede lister til automatisk stedfortræder

Du kunne lave 2 identiske lister til Automatisk stedfortræder. Det er nu rettet, så du kan kun lave en liste pr parti

Mødedeltager kan melde afbud flere gange til ét møde

I visse situationer var det muligt at melde afbud flere gange, hvis du dobbeltklikkede på Afbuds-knappen

Nu har vi lavet en rettelse så afbudsknappen deaktiveres straks efter, der er klikket på den.