FirstAgenda Live - En række rettelser og optimeringer

Indsendt af Andreas den tir, 18/07/2023 - 14:48

Her følger en lille sommer-opdatering af FirstAgenda Live. Der er bl.a. blevet foretaget en række fejlrettelser omkring den lukkede talerliste samt dagens møde. Derudover er der også blevet foretaget tekniske forbedringer og optimeringer, som sikrer mere stabilitet i løsningen. 

  • Ikke længere muligt at melde sig på lukket talerliste: En mindre fejl gjorde, at man har haft mulighed for at melde sig på talerlisten på trods af, at talerlisten var lukket. Denne fejl er nu blevet rettet, så dette ikke længere er muligt, når talerlisten er lukket. 
     
  • Problematik omkring nedbrud under møder er løst: Der er har været nogle tekniske udfordringer, som har resulteret i, at der er blevet oplevet nedbrud under møder. Fejlen i systemet er både identificeret og løst, hvilket udover at løse udfordringen også øger Live's performance. 
     
  • Dagens møde bliver vist under fremtidige møder: Før røg et møde ind under kategorien "Afholdte møder" så snart mødets starttidspunkt blev passeret. Dette er nu blevet rettet således, at dagens møde ligger under "Fremtidige møder" hele mødedagen. 
     
  • Diverse tekniske forbedringer: Sammen med ovenstående optimeringer er der ligeledes blevet foretaget en række tekniske forbedringer i selve motoren i Live, som styrker løsningens performance.