FirstAgenda Live - Datostempel på afbud og en række optimeringer

Indsendt af Andreas den fre, 03/05/2024 - 11:32

I den seneste produktopdatering til FirstAgenda Live, er det blandt andet nu blevet muligt at se et datostempel for, hvornår en mødedeltager har meldt afbud. Derudover kan administratoren nu downloade bilag fra indstillinger og indsendte forslag, mens der er blevet lavet en række tilføjelser og rettelser til storskærmsvisningen. 


Datostempel på afbud
Produktopdateringen indeholder en tilføjelse, som gør det muligt for administratoren at se et datostempel for, hvornår en mødedeltager har meldt afbud. Dette har til hensigt at give en bedre indsigt i overholdelsen af tidsfrister ift. afbud. Nedenstående billede viser et eksempel på datostemplet ved et afbud.

Image
Datostempel ved afbud

 

 

 

 

 

 

 


Administrator kan downloade bilag
Nu er det også muligt for administratorer at downloade bilag fra indstillinger og indsendte forslag i administrationsvisningen.


Storskærmen - tilføjelser og rettelser
Såfremt en mødedeltager har meldt sig på talerlisten i form af en kommentar, så er dette også gjort tydligere på storskærmsvisningen. Løsningen tager nu også højde for den tidszone brugeren har angivet på sin profil fremfor tidszonen, der er registreret på brugerens PC. Det skal afhjælpe visningsfejl på taletiden på storskærmsvisningen. 

Image
Kommentar i talerlisten