FirstAgenda Live - Ændringer til design

Indsendt af Emilie den tor, 30/06/2022 - 15:06

Vi har indført det, vi kalder for et "afstemningsvindue", som en erstatning til ”Udvalgt til godkendelse”. Denne ændring er en del af forberedelserne, til at vi senere kan indføre anonyme afstemninger. Vi håber, at I vil tage godt i mod det nye design.

NYE FEATURES

• Nyt "afstemningsvindue"
    Vi har fået en masse god feedback og noget af det har handlet om, at det er svært at holde overblikket, når du som mødeleder hele tiden skal scrolle op og ned mellem visningerne ”Indstillinger og forslag” og ”Udvalgt til godkendelse”.
    For at lave et bedre overblik, har vi derfor indført "afstemningsvinduet", som hele tiden er synlig på mødelederens skærm. Dette  vindue kan klappes sammen, så det fylder mindre, og åbnes op efter behov.

• Stem blank er nu som default slået fra.
    Tidligere ville indstillingen ”Stem blankt” blive overskrevet, hvis man slog den til under en enkel afstemning, således at de nye afstemniger også ville have ”Stem blankt” til. Dette er nu fjernet.

• Visning i en aktiv afstemning
     - Du kan nu folde visningen af en indstilling/forslag sammen, når du er i gang med en afstemning.
    - Afstemningsdeltagerne bliver vist med fulde navne i stedet for initaler
    - Afstemningsresultatet bliver vist i antal stemmer i stedet for procent
    - Du kan se, hvem der mangler at stemmer

Fejlrettelser:

• Vi har oplevet at man kan dobbelt registrere et afbud. Det er rettet.
  • Vi har under et møde oplevet at en bruger kan dobbeltregistrere et afbud.  Det er rettet