FirstAgenda Management - Version 2021.2

Indsendt af Emilie den man, 01/11/2021 - 13:00

Forbedringer i FirstAgenda Management:

• "Flyt punkt" er ændret
    Når du skal flytte et punkt fra et møde til et andet, så skal du vælge hvilket møde trinvis via drop-down menuer. Det sparer dig klik i forhold til tidligere måde at gøre det på.

• Tilføj brugere til grupper
    Vi har forbedret oplevelsen med at tilføje brugere til grupper. Det betyder, at det nu går hurtigere, og du kan fremsøge brugere og herefter vælge alle de brugere, som du gerne vil tilføje. Når du har trykket på tilføj, så vil alle brugerne blive tilknyttet med det samme.

• Menupunkter er mere overskuelige
    Vi har forbedret sorteringen af menupunkter, så de nu er nemmere at overskue

• OpenID Connect
    Vi har tilføjet support for OpenId Connect, så det er muligt at benytte authorization med OAuth2 i stedet for LDAP login og lokale brugere.
    OBS: LDAP login bliver udfaset på et senere tidspunkt. Lokale brugere bliver ikke udfaset.

• Mødekalender opdateret
    Mødekalenderen har fået et grafisk løft, så den følger det nye layout

• Integration til SBSYS
    Vi har tilføjet integration til SBSYS sagsbehandlingssystem

FEJLRETTELSER:

• Rettelser til KMD WorkZone integration
    En række problemstillinger i KMD WorkZone integrationen er nu rettet, så du får en bedre oplevelse med brug af FirstAgenda Management

• Generelle fejlrettelser
    Vi har også rettet en række problemstillinger i systemet, og derved sikret stabiliteten og oplevelsen

Ændringerne slår ikke automatisk igennem for On Premise kunder, så tag derfor fat i vores support, hvis I ønsker at blive opgraderet til seneste version.

OBS: Listen indeholder også opdateringer fra version 2021.1.0. Denne har kun været udgivet hos enkelte kunder, derfor vil der være gentagelser i listen, hvis man i forvejen har version 2021.1.0.