LetDialog 2 - Tillegg av feilsiden ved mislykket innlogging med AD

Submitted by Andreas on fre, 24/05/2024 - 10:35
Bilete
LetDialog 2 Logo

Merk: Denne produktoppdateringen gjelder for den nye versjonen av LetDialog.

I den nyeste versjonen av LetDialog har vi lagt til en feilsiden med teksten "Brukeren ble ikke funnet" hvis man forsøker å logge inn med AD, men e-posten samtidig ikke eksisterer i LetDialog. I tillegg vil du som organisasjons- og enhetsadministrator nå motta en bekreftelsesmelding ved endring eller opprettelse av enheter.

• Feilsiden ved innlogging med AD uten gyldig e-post: Hvis du prøver å logge inn med AD, men e-posten din ikke samsvarer med en bruker i LetDialog, vil du bli møtt av en feilsiden med teksten "Brukeren ble ikke funnet" samt en oppfordring til å kontakte din organisasjonsadministrator hvis dette skulle være en feil

• Bekreftelse når du lagrer enhetens navn: Hvis du endrer navnet på en enhet, vil du bli møtt av en bekreftelsesmelding i nederste venstre hjørne.

• Bekreftelse ved manuell opprettelse av enhet: Hvis du manuelt oppretter en enhet, vil du nå motta en bekreftelsesmelding på at enheten er blitt opprettet.

• Brukerinformasjon vises igjen: Noen av dere har muligens opplevd at brukerinformasjonen i selve dialogene har forsvunnet. Denne feilen er nå blitt rettet, så brukerinformasjonene og dialogene igjen vises korrekt.

Obs: Denne versjonen er tilgjengelig på alle plattformer: web, iOS og Android.