LetDialog 2 - Språklige forbedringer og små feilrettelser

Submitted by Andreas on tor, 06/06/2024 - 11:18

Bilete
LetDialog 2 Logo

Merk: Denne produktopdateringen er til den nye versjonen av LetDialog.

Den nyeste produktopdateringen til LetDialog inneholder en rekke forbedringer og feilrettelser. Her har vi blant annet foretatt noen språklige optimaliseringer i appen, mens det nå kun er mulig å taste inn tall i CPR-feltet.

Forbedringer

• Språklige forbedringer i appen: Vi har foretatt en rekke språklige forbedringer rundt i iOS-appen. Dette gjelder blant annet når man skal gi tilgang til kamera, bilder og Face-ID.

• Kun tall i CPR-feltet: Det er nå utelukkende mulig å taste inn tall i inntastingsfeltet for CPR-nummer. CPR-feltet brukes når man skal invitere en bruker som skal bruke MitID som innloggingsmetode.

• Dialoginformasjon lukkes ved skifte av dialog: På webversjonen vil dialoginformasjons-panelet nå bli lukket hvis man har det åpent og samtidig skifter til en annen dialog.

Feilrettelser

• Manglende etikett-notifikasjoner i iOS-appen: Det har tidligere ikke vært mulig å oppdatere etikett-notifikasjonen (den røde prikken i høyre hjørne av app-ikonet). Nå vil det alltid stå en “1” hvis det er én eller flere notifikasjoner, og man har tillatt det i telefoninnstillingene. Etiketten vil tilbakestilles når man åpner appen.

• Statusmelding i nettleserversjonen er igjen mulig å lagre: Det er nå igjen mulig å lagre en statusmelding når man bruker LetDialog i en nettleser på datamaskinen.

NB: Denne versjonen er tilgjengelig på alle plattformer: web, iOS og Android.