LetDialog 2 - Forbedringer og feilrettinger

Submitted by Andreas on ons, 18/09/2024 - 12:26
Bilete
LetDialog 2 Logo

Merk: Denne produktoppdateringen gjelder den nye versjonen av LetDialog.

I den nyeste versjonen av LetDialog har vi lagt til en rekke forbedringer. Blant annet blir dialogen og dialogoversikten nå oppdatert automatisk, mens slettede invitasjoner blir fjernet fra listen med én gang. Les om alle de nye forbedringene og feilrettingene nedenfor:

Forbedringer

• Realtidsoppdateringer ved nye meldinger: Når du befinner deg i en dialog eller i dialogoversikten, blir disse nå oppdatert automatisk. Dette betyr at du for eksempel ikke trenger å forlate en dialog og laste siden på nytt for å kunne lese den nyeste meldingen. Meldingen vil i stedet vises i dialogen i sanntid.

• E-posten som en invitasjon er sendt til, vises nå for dialogansvarlige på dialogens deltagerliste: Når en deltaker er blitt invitert til en dialog, vil e-posten til den inviterte deltakeren vises i deltagerlisten. Dette gir for eksempel den dialogansvarlige mulighet til å sikre at den inntastede e-posten er korrekt. Det er kun den dialogansvarlige som kan se e-posten.

• Bekreftelse før fjerning av dialogdeltaker: Før man endelig fjerner en dialogdeltaker, må den dialogansvarlige nå bekrefte handlingen. Dette reduserer risikoen for at man fjerner en dialogdeltaker ved en feil.

• Slettede invitasjoner fjernes fra listen med en gang: Tidligere måtte man laste siden på nytt før en slettet invitasjon ble fjernet fra listen over invitasjoner. Dette er nå rettet, så slettede invitasjoner fjernes fra listen med en gang.

• Brukertypen Borger kan ikke gjøres til organisasjonsadministrator: Det er nå ikke lenger mulig for en bruker med brukerrollen "Borger" å få tildelt rettigheten som organisasjonsadministrator.

Feilrettinger

• Dialog vist gjentatte ganger: Noen av dere har kanskje opplevd at en dialog har blitt vist gjentatte ganger i enhetenes dialogoversikt. Dette er nå rettet, så dialogene vises bare én gang.

• Feil i PDF-uttrekk ved identiske navn: Hvis to deltakere hadde nøyaktig samme navn i en dialog, oppstod det en feil i PDF-uttrekket. Denne feilen er nå rettet, så det er mulig å ha de samme navnene uten feil i uttrekket.

• Bindestrek tillates som symbol i et navn: En bindestrek er nå tillatt å bruke som symbol i navnet sitt.

• Biometrisk innlogging utløper etter 90 dager: Etter 90 dager utløper den biometriske innloggingen (Touch- eller FaceID), og du vil bli bedt om å logge inn manuelt igjen. Det vil da starte en ny sesjon som varer i 90 dager.

NB: Denne versjonen er tilgjengelig på alle plattformer: web, iOS og Android.