FirstAgenda Prepare - Sortering av punkter og mulighet for SMS-varsler

Submitted by Andreas on fre, 23/08/2024 - 09:36

I den siste produktopprettelsen til FirstAgenda Prepare introduserer vi en etterlengtet funksjon som nå lar deg sortere punkter ved bruk av kategorier. Samtidig er det nå også mulig å få SMS-varsler, og vi har også gjort en rekke mindre feilrettelser. Alt dette kan du lese mer om nedenfor.

Nye funksjoner

• Sortering av punkter ved bruk av kategorier: Før oppdateringen ble sorteringsfunksjonen deaktivert når det ble lagt inn en kategori mellom punktene. Etter den siste oppdateringen forblir sorteringsfunksjonen aktiv, uansett om man bruker kategorier eller ikke.

• Du kan nå motta SMS-varsler: Med oppdateringen er det nå mulig å aktivere SMS-varsler i organisasjonen din, slik at medlemmer i organisasjonen mottar en SMS-varsling så snart en agenda eller et referat blir overført fra ESDH, frigitt til møtedeltakere, samt ved delte kommentarer. Du kan lese mer om SMS-varslene her.

• OBS: SMS-varslene er ikke automatisk aktivert i deres organisasjon, så hvis du ønsker å bruke denne funksjonen, må du kontakte din kontaktperson hos FirstAgenda for et tilbud.

• Nynorsk er nå et språkvalg: Det er nå mulig å velge nynorsk som språk på brukerprofilen din. Dette gjelder også på organisasjonsnivå, der du også kan velge nynorsk.

Feilrettelser

• Møter kan igjen nås på iPad: Noen av dere har kanskje opplevd å ikke kunne få tilgang til møter i appen på iPad. Denne feilen er nå løst, slik at møtene igjen kan nås.

• Tilknyttede brukere har umiddelbar tilgang til andre organisasjoner - uten å måtte logge ut og inn: Tidligere, når man brukte funksjonen "tilknytt organisasjon", som lar deg knytte en organisasjon til en bruker uten at brukeren må opprettes på nytt i organisasjonen, måtte brukeren logge ut og inn før dagsordensamleren kunne se at brukeren var blitt opprettet i organisasjonen. Dette er nå rettet slik at den tilknyttede brukeren får tilgang med en gang uten å måtte logge ut og inn.