Hvordan aktiverer jeg SMS-varsler i min organisasjon?

Det er mulig å aktivere SMS-varsler i deres organisasjon, slik at medlemmene i organisasjonen mottar en SMS-varsel så snart en agenda eller et referat blir overført fra ESDH, frigitt til møtedeltakerne, samt ved delte kommentarer.

OBS: SMS-varslene er ikke automatisk aktivert i deres organisasjon, så hvis du ønsker å bruke denne funksjonen, må du kontakte din kontaktperson hos FirstAgenda for et tilbud.

Merk: SMS-varslingen blir ikke automatisk aktivert for den enkelte bruker når funksjonen aktiveres i organisasjonen. Dette må brukeren selv gjøre, noe vi viser i gjennomgangen nedenfor.

• Så snart SMS-varslingen er aktivert i din organisasjon, har du muligheten til å aktivere SMS-varsler. Her må du først og fremst klikke på dine initialer eller profilbilde øverst til høyre og klikke på "Varslinger".
Bilete
Varslinger

• Du kommer nå inn på oversikten over dine varslingsinnstillinger. Her kan du se om funksjonen er aktivert ved "Mobilnummeret du mottar SMS-varsler på". Hvis den ikke er aktivert, klikker du på "Rediger".

Bilete
Rediger varslinger

• Deretter slår du skyveknappen til blå ved siden av "Mobilnummer", hvor du også må oppgi mobilnummeret du ønsker å motta SMS-varsler på. Du lagrer endringene ved å klikke på "Lagre".

Bilete
Aktiver varsling

• SMS-varsler er nå aktivert for det oppgitte nummeret.