FirstAgenda Prepare - Søksforslag i appen til iPad

Submitted by Andreas on mån, 30/09/2024 - 12:51

I den nyeste versjonen av app-versjonen av FirstAgenda Prepare er det nå blitt mulig å få søkeforslag på samme måte som i nettversjonen. I tillegg har vi løst en uheldighet som hindret brukere fra å opprette notater og dele kommentarer.

• Søksforslag i app-versjonen til iPad
    Det er nå mulig å få søkeforslag når du bruker søkefunksjonen i app-versjonen på iPad. Søkeordsforslagene blir valgt ut fra dokumentene du har tilgang til, og forslagene vises så snart du har skrevet minst tre bokstaver.
    Du kan lese mer om søkefunksjonen her

• Opprett notat og Del kommentar
    Noen av dere har kanskje opplevd problemer med å opprette notater og dele kommentarer etter å ha oppdatert til iOS 18. Dette problemet er nå løst, og det er igjen mulig å opprette notater og dele kommentarer.