FirstAgenda Prepare - iPad-appversjon 8.0.13

Submitted by Emilie on ons, 03/04/2024 - 14:39

Gjennom et godt samarbeid med en blind møtedeltaker har vi fjernet de største utfordringene med VoiceOver (skjermlesing) på iPad. Vi fortsetter å jobbe med å gjøre det enda bedre.

VOICEOVER

• Lesing av dokumenter:

Når en bruker stopper midt i lesingen av et dokument, kanskje for å gjenta en setning, starter ikke lenger VoiceOver øverst på siden brukeren var på, men ved tekstdelen brukeren har kommet til.

• Overlay med markeringsverktøy osv. fjernet

Fjerning av overlayet når VoiceOver er aktivert løser ikke bare det ovennevnte problemet med lesing av dokumenter, men fjerner også et mindre irritasjonsmoment der "Markeringsverktøyet" og eventuelle delt kommentar forstyrret lesingen.

• Oversettelse av Alt-tekster

Alt-tekster på ikoner er nå oversatt til DK, NO og SE.