FirstAgenda Prepare - iPad App-versjon 8.0.14

Submitted by Andreas on ons, 01/05/2024 - 11:24

En ny versjon av FirstAgenda Prepare-appen for iPad er nettopp blitt tilgjengelig i App Store. Oppdateringen inneholder en rekke feilrettinger, blant annet angående annet materiale, lenker i dokumenter og push-varsler.

• Annet materiale

Noen av dere har kanskje opplevd å få en feilmelding når dere klikker på et dokument under "Annet materiale". Denne feilen er nå blitt rettet, slik at dokumentet du klikker på i stedet vil bli vist.

• Lenker i dokumenter

Dere kan ha opplevd at lenker i PDF-er og lenker opprettet i manuelle møter ikke har vært klikkbare. Denne feilen er nå blitt rettet slik at lenker igjen vil være klikkbare i begge scenarier.

• Lenker i e-post

Noen brukere har opplevd at de, når de klikker på lenker i varsler på sin iPad, blir ført videre til nettversjonen av FirstAgenda Prepare. Dette er nå optimalisert slik at du ved klikk på lenker i varsler på din iPad vil bli ført videre til App-versjonen av Prepare.

• Push-varsler

Noen brukere kan ha opplevd utfordringer med push-varsler. Vi har nå justert og optimalisert push-varslingene slik at alle brukere nå mottar sine tilpassede push-varsler.

• WCAG og stående posisjon

Tidligere forstyrret venstre meny og blokkerte tilgangen til dokumentinnholdet når man byttet fra liggende til stående posisjon på sin iPad. Dette er nå rettet slik at tilgangen til dokumentinnholdet ikke lenger blir blokkert.