FirstAgenda Prepare - Flere rettelser for AD-organisasjoner

Submitted by Emilie on ons, 12/07/2023 - 08:35
  • Opprettelse av bruker med AD-pålogging uten invitasjon:
    Det er nå mulig for AD-brukere å få tilgang til Prepare ved å logge inn med sin AD-e-post i stedet for å motta eller bruke en invitasjon. Rettelsen er ikke automatisk aktivert for alle AD-organisasjoner, men blir gradvis implementert. Dette skyldes at det er mange forskjellige AD-oppsett blant dere. For å sikre at alt fungerer som forventet, tar vi det gradvis for organisasjonene. 

    Hvis du ønsker at organisasjonen din skal ha tilgang så snart som mulig, ta kontakt med vår support på support@firstagenda.dk, så vil de hjelpe deg med å aktivere det for dere. Når rettelsen er implementert for alle, vil vi gi beskjed i driftsinformasjonen.
     

Som en del av arbeidet med AD-pålogging og opprettelse av brukere, har vi også løst noen andre uheldige situasjoner som gjelder for alle organisasjoner:
 

  • Slutt på @temp-mails og Guid-navn
    Vi forventer at denne oppdateringen har eliminert scenariene der uleselige Guid-navn og @temp-mails oppstod. Det kan være noen få spesifikke tilfeller som vi ikke har klart å teste, så hvis du opplever noe annet, vennligst kontakt supporten vår.
     
  • Invitasjon av "Eksterne brukere" i en AD-organisasjon
    Hvis du inviterte en ekstern bruker til en AD-organisasjon, kunne brukeren logge inn etter at invitasjonen ble bekreftet, men ved påfølgende pålogging fikk den eksterne brukeren en feilmelding. Dette er nå rettet.
     
  • Automatisk aktivering av deaktivert bruker
    Hvis en brukeradministrator opprettet en invitasjon til en deaktivert bruker i Prepare, ville brukeren få opprettet en helt ny bruker i Prepare i stedet for å aktivere den gamle deaktiverte brukeren. 
    Dette er nå løst, slik at den deaktiverte brukeren i stedet blir aktivert når brukeren har brukt invitasjonen sin, og det blir ikke opprettet en helt ny bruker. For øyeblikket vil ikke invitasjonen forsvinne når brukeren har akseptert den, men du vil kunne finne brukeren blant aktive brukere. Dette vil bli rettet slik at invitasjonen forsvinner når brukeren har gjenaktivert påloggingen sin gjennom invitasjonen.

     

Andre feilrettinger:
 

  • Starttidspunktet for møtet i e-posten du får når du velger "Last ned innhold" fra forsiden av et møte, var feil (i forhold til brukerens tidssone). Dette er nå rettet.
  • Tidspunktet i loggen "Last ned besøkt fortrolig" var feil i forhold til UTC-tiden. Tidspunktet var feil med en tidsforskjell på -4 timer, mens det bare skulle være -2 (i forhold til dansk sommertid og UTC). Dette er også rettet. Merk at rettelsen bare gjelder dagsordener lastet opp etter denne oppdateringen.
     
  • Logglisten med 2 administratorroller
    Logglisten "Last ned administratorliste" inneholder nå informasjon om begge administratorrollene (brukeradministrator og organisasjonsadministrator).