FirstAgenda Prepare - Et par små feilrettinger

Submitted by Andreas on ons, 18/09/2024 - 11:04

I den siste produktoppdateringen på FirstAgenda Prepare har vi gjort to mindre feilrettinger. Dette inkluderer en retting i forbindelse med søk, samt en feilretting knyttet til varslingen om at alle har godkjent et punkt.

• Søk ga blank side: Noen møtedeltakere kan ha opplevd å få en blank side når de klikket på et søkeforslag under et søk. Denne feilen er nå rettet, og i stedet vil de dokumentene som inneholder det spesifikke søkeordet vises.

• Varsling om "alle har godkjent" uteblir: I tilfeller hvor dagsordensamleren ikke mottok varselet om at alle har godkjent, har dette skjedd fordi en deaktivert bruker fortsatt var på listen over brukere som skulle godkjenne et punkt. Feilen er nå rettet, slik at deaktiverte brukere ikke lenger vil være på listen over brukere som skal godkjenne. Dagsordensamleren vil derfor igjen motta en e-postvarsling når alle aktive brukere har godkjent punktet.