FirstAgenda Prepare - En rekke feilrettinger

Submitted by Andreas on fre, 22/03/2024 - 11:08

I den siste utgivelsen av FirstAgenda Prepare har vi fokusert på å gjøre en rekke feilrettinger.

  • Feil visning ved "koble bruker til organisasjon": I Prepare kan brukeradministratoren koble brukeren til andre organisasjoner i konsernet, slik at brukeren unngår å få en invitasjon til hver organisasjon i konsernet. Noen brukere har opplevd en feilvisning der noen av organisasjonene ikke ble vist, og brukeren kunne dermed ikke knyttes til dem. Dette er nå rettet, slik at organisasjonene igjen vises i oversikten.
     
  • Send for gjennomlesning og markering av brukere: Når man klikket midt i listen over brukere med rett til å lese ikke-utgitte versjoner, ble den øverste avkrysningsruten på listen fjernet. Markeringen oppfører seg nå som forventet igjen, og avkrysningsruten fjernes ved siden av den brukeren man klikker på.
     
  • Sletting av mappe under "Annet materiale": Hvis møtearrangøren slettet en mappe under Annet materiale, kom det en feilvisning med beskjeden "undefined filer". Dette er nå rettet, slik at man ikke møter på feilen lenger.
     
  • Lukkede møter mister rød skrift ved å gjøres historisk: Når et lukket møte gjøres historisk, forsvant den røde skriften. Dette er nå fikset, slik at møtet beholder den røde fargen.
     
  • Lenke i varsel om "Delt kommentar" åpnes ikke riktig: Ved å klikke på lenken i e-postvarslene, blir man igjen ledet direkte til chattevinduet der man kan lese den delte kommentaren.