FirstAgenda Prepare - App versjon 8.1.0

Submitted by Emilie on fre, 09/08/2024 - 13:43

NYE FUNKSJONER IMPLEMENTERT I APPEN

• Utvidet søk, søk uten vedlegg, søk innenfor et punkt: Søk på datointervall og forhåndsdefinert tidsintervall + nytt design for filtrering av søk er nå også tilgjengelig i iPad-appen. Du kan også velge bort vedlegg i søket ditt samt søke innenfor et punkt.

• Delt kommentar med høy prioritet: Som på nett kan du nå merke en delt kommentar med "høy prioritet", slik at e-postvarslingen skiller seg ut i mottakerens innboks med et utropstegn (NB: vær oppmerksom på at det kun er Outlook som kan vise Høy prioritet-markeringen).

• Nynorsk: Prepare-appen er nå tilgjengelig på nynorsk, som kan aktiveres ved å sette iPad'ens språk til nynorsk.

Feilrettelser

• Mulighet for å bytte profilbilde på iPad: Feilen er rettet slik at du også via appen kan bytte profilbildet ditt.

• Feilmelding ved gjenpublisering av dagsorden - hvis bruker står på dagsordenen: Opplevelsen er nå at du klikker OK i feilmeldingen og blir sendt til utvalgssiden, hvorpå den nye versjonen av møtet kan tilgås i stedet for å havne i en låst loop.

• Lenke til support: Det er nå igjen lenke til den supporten din organisasjon har valgt å lenke til. Det er administratoren av organisasjonen som setter inn lenken, og den vil deretter vises både på appen og web for alle brukere i organisasjonen.

• Push-varsler: Feilen med manglende push-varsler er nå rettet, og du vil igjen kunne motta push-varsler hvis du har aktivert det for appen.

Støtte for appversjon 8.0.14 og nyere

Hvis du har en eldre versjon enn 8.0.14, må du oppdatere appen for å sikre den beste opplevelsen med bruk, inkludert push-varsler. Hvis du har aktivert automatisk oppdatering av appen, vil du ikke merke noe. Hvis du ikke har aktivert automatiske app-oppdateringer på iPad-en, vil du bli bedt om å oppdatere appen manuelt når den nye versjonen er tilgjengelig.