FirstAgenda Live - Små feilrettinger

Submitted by Andreas on fre, 17/05/2024 - 13:05

I denne produktoppdateringen for FirstAgenda Live har vi dykket ned i noen av de mindre feilene og uheldighetene og rettet disse. Nedenfor kan du lese mer om hvilke feilrettinger vi har gjort.

  • Tydelige avkrysningsbokser ved fullførte punkter: Ved punkter med spesielt lange titler var det litt vanskelig å se hvor de var merket som fullførte. Den lille grønne avkrysningsboksen ble rett og slett mindre og mindre jo lengre tittelen på punktet var. Dette er nå løst ved at avkrysningsboksen har fått en fast størrelse igjen.
     
  • Søkeresultater forblir i boksen: Når man som administrator skulle søke etter en møtedeltaker i stedet for å legge dem til som kommentar til en hovedtaler på talerlisten, "hoppet" søkeresultatene ut av selve boksen. Dette er nå løst.
     
  • Ingen automatisk stedfortreder etter møtets starttidspunkt: Administratorer har kunnet starte en automatisk innkalling av en stedfortreder selv om møtets starttidspunkt hadde passert. Det resulterte i noen mindre utfordringer fordi det aldri ble sendt en innkalling til møtedeltakeren. Dette er nå løst ved at administratoren ikke lenger kan starte en automatisk innkalling etter at møtets starttidspunkt er passert - i stedet må administratoren kalle inn stedfortrederen manuelt eller på punktnivå.
     
  • Avsender av forslag: Ved en A/B-avstemning kan møtedeltakerne nå se avsenderen av forslaget - akkurat som ved en vanlig avstemning (se skjermbildet).
Bilete
Afsender på et forslag i Live