FirstAgenda Live - Endringer i design

Submitted by Emilie on tor, 30/06/2022 - 16:45

Vi har innført det vi kaller for et voteringsvindu som en erstatning til "Utvalgt til godkjennelse". Denne endringen er en del av forberedelsene for at vi senere kan innføre anonym votering. Vi håper at dere vil ta godt imot det nye designet.

NYE FEATURES

• Nyt "voteringsvindu"
    Vi har fått mange gode tilbakemeldinger, og noen har handlet om at det er vanskelig å holde oversikt når du som møteleder hele tiden skal scrolle opp og ned mellom visningene "Innstillinger og forslag" og "Utvalg til godkjennelse".
    For å skape bedre oversikt har vi derfor innført "Voteringsvinduet", som hele tiden er synlig på møteleders skjerm. Dette vinduet kan lukkes sammen, så det tar mindre plass, og åpnes opp større etter behov.

• Stem blankt er nå som standard avslått.
    Tidligere ville innstillingen "Stem blankt" bli overskrevet hvis man slo den på under en enkelt votering, slik at alle resterende saker også ville få opp denne muligheten. Dette er nå fjernet.

• Visning i en aktiv votering
    - Du kan nå folde visningen av en innstilling/forslag sammen når du går i gang med voteringen
    - De som skal stemme blir vist med fullt navn fremfor initialer.
    - Resultatene blir vist i antall stemmer fremfor prosent.
    - Du kan se hvem som mangler å avgi sin stemme.

Feilrettelser:

• Vi har opplevd at man kan dobbelt registrere et forfall. Det er rettet.

• Vi har under et møte opplevd at en bruker kan dobbelt registrere forfall. Det er også rettet.