FirstAgenda Live - En rekke rettelser og optimaliseringer

Submitted by Andreas on tys, 18/07/2023 - 15:21

Her følger en liten sommeroppdatering av FirstAgenda Live. Det har blitt gjennomført en rekke feilrettinger rundt den lukkede talerlisten og dagens møte. I tillegg har det blitt gjort tekniske forbedringer og optimaliseringer som sikrer mer stabilitet i løsningen.

  • Ikke lenger mulig å melde seg på lukket talerliste: En mindre feil gjorde at det var mulig å melde seg på talerlisten til tross for at den var lukket. Denne feilen er nå rettet, slik at det ikke lenger er mulig å melde seg på talerlisten når den er lukket.
     
  • Problem med nedbrudd under møter er løst: Det har vært noen tekniske utfordringer som har ført til at det har vært nedbrudd under møter. Feilen i systemet er identifisert og løst, noe som ikke bare har løst utfordringen, men også forbedret Live's ytelse.
     
  • Dagens møte vises under fremtidige møter: Tidligere ble et møte plassert under kategorien "Avholdte møter" så snart møtets starttidspunkt var passert. Dette er nå rettet, slik at dagens møte ligger under "Fremtidige møter" hele møtedagen.
     
  • Diverse tekniske forbedringer: Sammen med de nevnte optimaliseringene har det også blitt gjennomført en rekke tekniske forbedringer i selve motoren i Live, noe som styrker løsningens ytelse.