FirstAgenda Live - Diverse feilrettinger

Submitted by Emilie on fre, 08/09/2023 - 14:24

Optimaliseringer

• WCAG: Det gjøres kontinuerlig WCAG-optimaliseringer rundt om i FirstAgenda Live. Denne gangen er det gjort optimaliseringer i møtedeltaker-visningen på topplinjen og enkelte steder i venstre meny.

• Visning i FirstAgenda Prepare-appen på iPad: Visningen av FirstAgenda Live i Prepare-appen er blitt optimalisert, slik at den ikke lenger går utover skjermen.

• Generelle optimaliseringer: Det er gjennomført en rekke optimaliseringer av koden bak FirstAgenda Live for å stabilisere produktet og oppnå bedre ytelse.

Feilrettinger

• Administrasjon av brukere: Hvis en administrator i Live for eksempel endret en bruker fra administrator til møtedeltaker, eller endret partinavn, oppstod det en feil. Dette skjer ikke lenger.

• Opprettelse av nytt partinavn med allerede opptatt navn: Hvis en administrator forsøker å opprette et nytt partinavn som allerede finnes, blir man nå hindret i opprettelsen og får meldingen "Partinavn allerede i bruk."

• Lukket talerliste: Hvis talerlisten er lukket, fungerer den nå som ønsket. Det vil si at administratoren fortsatt kan melde talere på listen og sette talere som gensvar/replikk, men møtedeltakerne kan ikke melde seg på talerlisten fordi den er lukket.